ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Goto Home Page
για μέλη


distribution points
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Βρέθηκε 1 καταχωρημένη εγγραφή (Σελίδα 1 από 1)

 

abus
  Κύλινδροι E300 (click for details)  
 
Κύλινδροι E300
 
περισσότερα >>
WILKA
Ο WILKA Schliebtechnik Gmbh είναι μια οικογενειακή εταιρεία κατασκευής κλειδαριών, κυλίνδρων και συστημάτων master και ιδίου κλειδιού από το 1865. Η βάση της είναι στο Velbert, Γερμάνια, απ’ όπου επιλύει προβλήματα συστημάτων master και ιδίου κλειδιού για πέντε γενεές. Η φίρμα WILKA είναι συνδεδεμένη με την κορυφαία ποιότητα προϊόντων κλειδώματος παγκοσμίως. Αυτές τις μέρες της μαζικής βιομηχανικής παραγωγής, η εξειδικευμένη δεξιοτεχνία των κλειδαράδων από τα τελευταία 140 χρονιά έχει διατηρηθεί στο εργοστάσιο στο Velbert, μια πόλη διάσημη για τα είδη κιγκαλερίας της σε όλη την Ευρώπη. Όταν αναπτύσσει τα προϊόντα του συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία με τις παραδοσιακές ικανότητες των κλειδαράδων του για να παράγει υψηλή ποιότητα, μοντέρνα προϊόντα με του WILKA την αξιοπιστία που οι πελάτες του έχουν συνηθίσει. Ο WILKA κατασκευάζει και διανέμει σύμφωνα με τα πρότυπα του EN ISO 9001.
Προχωρούν μόνοι τούς
Ο WILKA Schliebtechnik Gmbh είναι οικογενειακή επιχείρηση – καθορίζει την πορεία του μόνος του. Μακροπρόθεσμα μεγαλώνει επιτυχημένα αλλά σε όλα τα επίπεδα. Δρουν με αυτοπεποίθηση κι έχουν το κουράγιο για αλλαγές. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η αμεσότητα έχουν μεγάλη αξία για αυτούς.
Οι εργαζόμενοι είναι «λίγο επιχειρηματίες»
Εργαζόμενοι με υψηλή αναγνωρισιμότητα είναι το πιο σημαντικό κεφαλαίο. Η γνώση και η δέσμευση καθενός υπαλλήλου συμβάλλει στην επιτυχία τους. Η ικανοποίηση, τα κίνητρα και η συνεχής εκπαίδευση είναι επίσης σημαντικά. Ο προσανατολισμένος στόχος της ομαδικής εργασίας έχει μεγάλη σημασία για την ποιότητα.
Δημιουργεί αξίες για τους πελάτες
Ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Πείθει πάντα τον πελάτη με την ποιότητα, την εκτέλεση και την ευελιξία του. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βάση για την ανάπτυξη και την σταθερότητα της εταιρείας. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες τους είναι έκφραση της καλής συνεργασίας τους.
Έχουν υψηλές προσδοκίες για τους προμηθευτές τους και τους παρόχους υπηρεσιών.
Επιλεγούν τους προμηθευτές τους και τους παρόχους υπηρεσιών πολύ προσεκτικά. Κάνουν μόνο σοβαρές προτάσεις – θέλουν μόνο τους καλύτερους. Επιδόσεις και εξέταση καθορίζουν την αμοιβαία, και δίκαιη σχέση Η εταιρεία μας εισάγει και διακινεί προϊόντα WILKA από το 1960.

Web Site: http://www.wilka.de/

(λέξη κλειδί)

 


ABUS
PFAFFENHAIN
TECHNOMAX
FIAM
MAUER
ABUS Security Center
CDVI
TECHNOFIRE
CITADEL
CISA
περισσότερα >>