ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Goto Home Page
για μέλη


distribution points
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Βρέθηκαν 43 καταχωρημένες εγγραφές (Σελίδα 1 από 5)

 

abus
  Κύλινδρος Classic (click for details)  
 
Κύλινδρος Classic
 
περισσότερα >>
abus
  MAUER FAMILY-VARIANT (click for details)  
 
MAUER FAMILY-VARIANT
 
περισσότερα >>
abus
  UK Oval (click for details)  
 
UK Oval
 
περισσότερα >>
abus
  Scandinavian Oval (click for details)  
 
Scandinavian Oval
 
περισσότερα >>
abus
  Elite Economy (click for details)  
 
Elite Economy
 
περισσότερα >>
abus
  ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ELITE 1 (click for details)  
 
ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ELITE 1
 
περισσότερα >>
abus
  Κύλινδροι MAUER RED LINE (click for details)  
 
Κύλινδροι MAUER RED LINE
 
περισσότερα >>
abus
  MAUER ELITE 2 RED LINE<br>Ο μόνος κύλινδρος που προστατεύει και μετά το σπάσιμο  (click for details)  
 
MAUER ELITE 2 RED LINE
Ο μόνος κύλινδρος που προστατεύει και μετά το σπάσιμο
 
περισσότερα >>
abus
  Elite 1 + Construction Key (click for details)  
 
Elite 1 + Construction Key
 
περισσότερα >>
abus
  MLS RED LINE (click for details)  
 
MLS RED LINE
 
περισσότερα >>
MAUER
H MAUER LOCKING SYSTEMS Ltd είναι μια Βούλγαρο- Ολλανδικό-Γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή κυλίνδρων, προφίλ, κλειδαριών, πόμολων, χρηματοκιβωτίων και συστημάτων master από το 1990.
Τι μπορεί να σας προσφέρει;
• Λογικές τιμές και ευελιξία παραγωγής: αυτό είναι το κύριο συγκριτικό πλεονέκτημα στη διεθνή αγορά και ο κύριος λόγος για την καλή αποδοχή των προϊόντων τής MAUER LOCKING SYSTEMS σε όλο τον κόσμο. Λόγω των νέων τεχνολογιών μπορεί να παράγει μαζικά χωρίς να χάνει την ευελιξία του. Μπορεί να παράγει μοναδικά προϊόντα σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη.
• Υψηλή ποιότητα : τα προϊόντα της MAUER LOCKING SYSTEMS αναπτύσσονται από ειδικούς με πάνω από 20 χρόνια πείρας στα συστήματα ασφαλείας Η ποιότητα των προϊόντων δοκιμάζετε σε πιστοποιημένα εργαστήρια σε όλη την Ευρώπη, όπως το SKG στην Ολλανδία, το MABISZ στην Ουγγαρία , το VDS στην Γερμανία, το GOST στη Ρωσία.καί άλλα. Η όλη διαδικασία παραγωγής είναι υπό την εποπτεία Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO9001:2000 .
• Άμεση παράδοση :Προσφέρει άμεση παράδοση από 1 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελιάς .Μικρά συστήματα master παράγονται στα εργαστήρια του μέσα σε 48 ώρες .
• Μακράς διάρκειας υπηρεσιών και πελατειακών σχέσεων : Οι υψηλών προσόντων ειδικοί της είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση. Οποιοιδήποτε στιγμή μπορούμε να παραδώσουμε κάθε είδους έξάρτημα. Η MAUER LOCKING SYSTEMS έχει αναπτύξει ένα ιδιόκτητο δίκτυο υπηρεσιών σε όλη την Ευρώπη, που την βοηθά να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες γύρω από τα συστήματα ασφαλείας όσο πιο ευέλικτα γίνεται.
Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους για την ασφάλεια τους βασίζονται στην MAUER LOCKING SYSTEMS πελάτες , όπως τράπεζες και κρατικές υπηρεσίες στην Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Αγγλία, Ρωσία, Βέλγιο, Σκόπια, Σερβία, Πολωνία ,Ουγγαρία, Αυστρία, και πολλές ακόμα χώρες .Τα παντερισμένα προφίλ παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουριο επίπεδο ασφάλειας για τους πελάτες. Γιατί?
Η προστασία του προφίλ του κλειδιού από τεχνική άποψη είναι περιορισμένη. Μετά από κάποια χρόνια είναι δυνατό να δημιουργηθούν άκοπα κλειδιά με το ίδιο προφίλ, από εξειδικευμένες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κάθε κλειδαράς να παράγει αμέτρητα αντίγραφα κλειδιών με τα ίδια άκοπα κλειδιά. Το γεγονός αυτό αυξάνει την πιθανότητα να μειωθεί το επίπεδο της ασφαλείας του τελικού καταναλωτή.
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι στην αξιόπιστη προστασία και την μοναδικότητα των προφίλ από την μεριά του κατασκευαστή. Αυτά τα δυο γεγονότα κάνουν 100% αδύνατη από τους κατασκευαστές κλειδιών την διανομή και την πώληση άκοπων κλειδιών χωρίς εξουσιοδότηση. Με αυτό το ολοκαίνουριο επίπεδο ασφαλείας ,η προστασία του πελάτη επιτυγχάνεται μέσα από την λεγομένη πατέντα του προϊόντος. Η MAUER LOCKING SYSTEMS πέτυχε μέσω της χρήσης της ονομασίας της πατέντας MLS(που είναι συντομογραφία της MAUER LOCKING SYSTEMS )στο προφίλ του κλειδιού μια μακράς διάρκειας πατέντα της μάρκας.
Άκοπα κλειδιά με το προφίλ MLS παράγονται μόνο από την MAUER LOCKING SYSTEMS Ltd. Η παραγωγή τους από άλλες εταιρείες είναι παράνομη και οι άνθρωποι που θα ευθύνονται για αυτό μπορούν να ληφθούν υπό νομική ευθύνη .Τα αντίγραφα των κλειδιών MAUER MLS και LOGO φτιάχνονται μόνο στο εργοστάσιο της MAUER LOCKING SYSTEMS ,εφόσον ο πελάτης επιδείξει την κάρτα ασφαλείας του κυλίνδρου. Πληροφορίες για όλες τις κόπιες των κλειδιών φυλάσσονται σε αρχείο μέσα στην εταιρεία.

Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας (SKG, VDS, EN)

Τα πρότυπα παρουσιάζουν διαφορετικές απαιτήσεις για τα προϊόντα που παρασκευάζονται – απαιτήσεις για τις διαστάσεις ,αξιοπιστία σε πραγματικές καταστάσεις (αξιοπιστία κατά τη διάρκεια της χρήσης ), ασφάλεια, δύναμη, ευκολία στη χρήση ,συμβατότητα με άλλα προϊόντα και άλλες ειδικές απαιτήσεις ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος. Με βάση τις απαιτήσεις που καλύπτονται από τα προϊόντα, ορίζονται τα επίπεδα ποιότητας .
Τα προϊόντα της MAUER LOCKING SYSTEMS καλύπτουν τα πρότυπα των πιστοποιημένων εργαστηρίων SKG για την Ολλανδία καί VDS για την Γερμάνια.. Για κάθε πρότυπο χρησιμοποιούνται διαφορετικά επίπεδα σήμανσης. Το VDS χρησιμοποιεί 2 κατηγορίες – κατηγορία Α(χαμηλό) και κατηγορία Β(υψηλό επίπεδο ασφαλείας). O προφίλ κύλινδρος ELITE 2A καλύπτει την Β κατηγορία σχετικά με την αξιοπιστία και την δύναμη. Το SKG χρησιμοποιεί ένα, δυο και τρία αστέρια, οπότε όσο περισσότερα αστέρια είναι τόσο μεγαλύτερη είναι η κατηγορία και η αξιοπιστία του κυλίνδρου. Πιστοποιημένοι από το Ολλανδικό εργαστήριο SKG είναι οι προφίλ κύλινδροι ELITE2A, FAMILY, MLS(με πατέντα προστατευμένου προφίλ), STANDARD, ELITE2.
Οι δοκιμές έχουν ως κύριο σκοπό να εξετάσουν την λειτουργικότητα των προφίλ κυλίνδρων σε ακραίες θερμοκρασίες (από -20 έως +80) ,τον αριθμό των περιστροφών , την αντοχή του κλειδιού , την προστασία κατά της φωτιάς, της διάβρωσης και της προσπάθειας διάρρηξης του. Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα από το 2009. Στις 19 Μαίου 2016 Ο οίκος εξαγοράστηκε από τον όμιλο ASSA ABLOY διασφαλίζοντας πλέον πρόσβαση σε κεφάλαια που διαθέτει ο όμιλος για περεταίρω ανάπτυξη σε έρευνα και τεχνολογία νέων καινοτόμων προϊόντων στα οποία πάντα ήταν πρωτοπόρος.
Ακολουθεί Video Παρουσίαση της MAUER LOCKING SYSTEMS Ltd.Web Site: http://www.mauerlocks.net

(λέξη κλειδί)

 


ABUS
PFAFFENHAIN
TECHNOMAX
FIAM
MAUER
ABUS Security Center
CDVI
TECHNOFIRE
CITADEL
CISA
περισσότερα >>