ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Goto Home Page
για μέλη


distribution points
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Βρέθηκαν 84 καταχωρημένες εγγραφές (Σελίδα 1 από 9)

 

abus
  Κύλινδροι OG300 (click for details)  
 
Κύλινδροι OG300
 
περισσότερα >>
abus
  Κύλινδροι 08520+08210+08220 (click for details)  
 
Κύλινδροι 08520+08210+08220
 
περισσότερα >>
abus
  Κύλινδροι OE300 (click for details)  
 
Κύλινδροι OE300
 
περισσότερα >>
abus
  Κύλινδροι 08815 (click for details)  
 
Κύλινδροι 08815
 
περισσότερα >>
abus
  Κύλινδροι OA 310 (click for details)  
 
Κύλινδροι OA 310
 
περισσότερα >>
abus
  Κύλινδροι OA3S 008 (click for details)  
 
Κύλινδροι OA3S 008
 
περισσότερα >>
abus
  Asix PRO (click for details)  
 
Asix PRO
 
περισσότερα >>
abus
  OM 311 (click for details)  
 
OM 311
 
περισσότερα >>
abus
  Κύλινδροι OB 310 (click for details)  
 
Κύλινδροι OB 310
 
περισσότερα >>
abus
  Κλειδαριές 44620 (click for details)  
 
Κλειδαριές 44620
 
περισσότερα >>
CISA
Ο CISA,Costruzioni Italiane Serrature e Affini, ιδρύθηκε στην Φλωρεντία από τον Luigi Bucci το 1926. Οι πελάτες σύντομα εξοικειωθήκαν με το όνομα CISA χάρη στά προϊόντα του που ριζικά βελτίωσαν το άνοιγμα των πορτών και των παραθύρων : η πρώτη ηλεκτρικά ελεγχόμενη κλειδαριά, πατενταρίστηκε το 1926. Μετά την καταστροφή των εγκαταστάσεων στη Φλωρεντία κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, ο CISA αναδιατάχθηκε στην Faenza ( Ραβέννα ).Κατά το 1970 η παραγωγή αυξήθηκε εντυπωσιακά με το άνοιγμα των νέων εγκαταστάσεων στο Monsampolo del Tronto (‘Ασκολι ) και στο Tavernelle ( Περούντζια ).
Η επέκταση του στην Ευρώπη ξεκίνησε το 1983 με την δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής στην Ισπανία, CISA Cerraduras.Η επέκταση συνεχίστηκε το 1992 με την απόκτηση του Bricard στην Γαλλία και την δημιουργία του CISA UK, εμπορική επιχείρηση του CISA στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ανά τον κόσμο επέκταση του CISA συνεχίστηκε με την απόκτηση διαφόρων εταιρειών ήδη ενεργών στην αγορά και με την δημιουργία νέων εταιρειών στην Βενεζουέλα, την Νότιος Αφρική και την Σιγκαπούρη.
Σήμερα ο CISA είναι μέρος της Ingersoll Rand’s Security Technologies Sector. Η Ingersoll Rand’s Security Technologies Sector είναι ένας ηγετικός παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών που κάνουν το περιβάλλον ασφαλές, προστατευμένο και παραγωγικό. Στα κορυφαία προϊόντα του περιλαμβάνει ηλεκτρονικά και βιομετρικά συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης, προσωπικό προγραμματισμό συστημάτων, μηχανικές κλειδαριές, φορητή ασφάλεια, μηχανισμούς θυρών, συσκευές εξόδου, αρχιτεκτονικό υλικό, και ατσάλινες πόρτες και κουφώματα , και άλλες τεχνολογίες και υπηρεσίες για την παγκόσμια αγορά της ασφάλειας.
Παγκόσμια παρουσία, τεχνολογική αριστεία
Ο CISA είναι η ηγετική φίρμα στην Ευρώπη στον τομέα της ασφάλειας και της ελεγχόμενης πρόσβασης. Με 6 εργοστάσια και παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε πάνω από 70 χώρες , ο CISA έχει έναν διαπρεπή ρόλο στην διεθνή αγορά. Πολλά από τα πάνω από 30,000 είδη του καταλόγου του είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Πρώτος στον κόσμο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην ηλεκτρική κλειδαριά
Ο CISA αναπτύσσει και πουλάει κυλίνδρους και κλειδαριές για κάθε είδους πόρτα, ηλεκτρονικές κλειδαριές ,μπάρες πανικού, μηχανισμούς θυρών, χρηματοκιβώτια και λουκέτα. Ο CISA είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που παρήγαγε την ηλεκτρονική κλειδαριά.
Πρώτος στον κόσμο που ανέπτυξε την κλειδαριά έξυπνης κάρτας
O CISA ενσωμάτωσε στις κλειδαριές του την νέα τεχνολογία του μικροεπεξεργαστή καρτών. Χρησιμοποιούνται σαν ηλεκτρονικά κλειδιά, προσφέροντας κορυφαία ασφάλεια για κάθε πόρτα και είσοδος. Με τις έξυπνες κάρτες, ο φωτισμός και η θέρμανση μπορούν εύκολα να διαχειριστούν. Επιπλέον οι έξυπνες κάρτες επιτρέπουν μια πιο αποτελεσματική ελεγχόμενη πρόσβαση, ως πύλες μπορούν να είναι επίκαιρες και κάθε είσοδος μπορεί να ανιχνευθεί. Η εταιρεία μας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους διανομείς του CISA στην Ελλάδα από το 1990.

Web Site: http://www.cisa.it/EN/Pages/Welcome.aspx

(λέξη κλειδί)

 


ABUS
PFAFFENHAIN
TECHNOMAX
FIAM
MAUER
ABUS Security Center
CDVI
TECHNOFIRE
CITADEL
CISA
περισσότερα >>