ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Goto Home Page
για μέλη


distribution points
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
6o ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σ.Α.Ε.Κ.
ΜΑΙΟΣ 2012

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 19 και 20 Μαίου 2012 το6 ο Πανελλαδικό συνέδριου του Σ.Α.Ε.Κ στο Περιστέρι με μεγάλη συμμετοχή των μελών τού συνδέσμου αλλά και πολλων επισκεπτών από άλλες πόλεις.Εκτός των ενημερωτικών μαθημάτων πού παρακολούθησαν ανελλιπώς οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τα εκθεσιακά περίπτερα πού υπήρχαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να ενημερωθούν για τα καινούργια προϊόντα τού κλάδου από τους εκθέτες.

Η εταιρεία μας όπως πάντα συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο στο οποίο παρουσίασε τα νέα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει.

Ορισμένα από τα προϊόντα που παρουσίασε ήταν :Η Ηλεκτρική (motorize)κλειδαριά του FIAM για θωρακισμένες πόρτες, Τους νέους κυλίνδρους με πατενταρισμένα προφίλ και πρωτοπόρες τεχνικές προστασίας του οίκου MAUER και καινούργια συστήματα access control από τον C.D.V.I. .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ  του Σ.Α.Ε.Κ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο για την φιλοξενία πού μας παρείχε , να ευχηθούμε πάντα τέτοιες επιτυχημένες διοργανώσεις και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωση του Σ.Α.Ε.Κ.

 

SAEK 20
SAEK 5
SAEK 6
SAEK 9
SAEK 12
SAEK 13
SAEK 32
SAEK 35

ABUS
PFAFFENHAIN
TECHNOMAX
FIAM
MAUER
ABUS Security Center
CDVI
TECHNOFIRE
CITADEL
CISA
περισσότερα >>