ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Goto Home Page
για μέλη


distribution points
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ MAUER LOCKING SYSTEMS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η πρώτη επίσημη παρουσίαση του οίκου MAUER LOCKING SYSTEMS και των προϊόντων πολύ υψηλής ασφάλειας που κατασκευάζει και τον οποίον αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας από το 2009.

Η παρουσίαση έγινε στις 17 Μαρτίου 2010 στο ξενοδοχείο Athens Classic Imperial με την συμμετοχή 93 συνεργατών της εταιρείας μας από εννέα πόλεις.

Παρουσιάστηκαν τα προϊόντα του οίκου και οι πρωτοποριακές - καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποιεί στα προϊόντα του για αποτελεσματική προστασία οικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων από τους διαρρήκτες,

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε  αναλύθηκαν οι προοπτικές και οι δυνατότητες του οίκου στην Ελληνική αγορά και επισημάνθηκε η ανάγκη ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού για τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ασφάλεια τους η χρησιμοποίηση προϊόντων άλλων κατασκευαστών που αντιγράφουν προϊόντα του οίκου και ιδιαίτερα την σειρά κυλίνδρων για πόρτες RED LINE. Η σειρά RED LINE είναι η μόνη που προσφέρει αποτελεσματική προστασία στις πόρτες αφού σπάσει ο κύλινδρος στο προκαθορισμένο σημείο, διατηρώντας  την προστασία του κυλίνδρου κατά των διαφόρων μεθόδων διάρρηξης (bumping,  drilling, picking). Oι κύλινδροι RED LINE μετά τό σπάσιμο εξακολουθούν καί έχουν 5 η 6 μπίλιες ανάλογα μέ το μοντέλο, σε αντίθεση των κακών απομιμήσεων που αφήνουν μόνο 3 και δεν διαθέτουν τις ανωτέρω προστασίες.

Γιαυτό συνιστάτε στό καταναλωτικό κοινό όταν επιλέγει κυλίνδρους υψηλής ασφάλειας μέ προκαθορισμένο σημείο σπασίματος νά επιλέγει πάντα τά γνήσια προιόντα MAUER μέ τήν κόκινη γραμμή.

 

mp2
mp3
mp4
mp5
mp6
mp7
mp9
mp11

ABUS
PFAFFENHAIN
TECHNOMAX
FIAM
MAUER
ABUS Security Center
CDVI
TECHNOFIRE
CITADEL
CISA
περισσότερα >>