ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Goto Home Page
για μέλη


distribution points
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

     Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1910 στην Αθήνα με την επωνυμία «ΑΡΩΝΗΣ Α.Ε».
Έχοντας ήδη συμπλήρωση εκατό χρόνια λειτουργίας έχει περάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας.

     Η αρχική δραστηριότητα της εταιρείας ήταν η αντιπροσώπευση και διανομή-εμπορία ειδών επιπλοποιείας και μηχανικής ασφάλειας.

(κλικ για μεγέθυνση)

     Με από ογδόντα χρόνια επιτυχημένης διαδρομής και αυξανόμενης της ανάγκης για εξειδίκευση στον τόσο ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας, δημιουργήθηκε το 1990 η «ΦΩΚΑΣ  SecurityDevices» με αποκλειστική δραστηριότητα την αντιπροσώπευση επώνυμων οίκων του εξωτερικού στον χώρο της ασφάλειας (μηχανικής και ηλεκτρονικής) αλλά και η διανομή των προϊόντων τους.

     Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των οίκων ABUS Γερμανίας, TECHNOMAX Ιταλίας, C.D.V.I Γαλλίας, Pfaffenhain Γερμανίας, FIAM Ιταλίας, Security Center Γερμανίας, CITADEL και MAUER Locking Systems καθώς και ένας από τους σημαντικότερους διανομείς άλλων επώνυμων κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας όπως: CISA, WILKA, CORBIN, AGB, MERONI, eff-eff, KESO, SECUREMME και άλλων.

     Σήμερα η εταιρεία από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, τα εξειδικευμένα στελέχη της και με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων διαφόρων ειδικοτήτων, διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 2000 επαγγελματίες στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και σε Βαλκανικές χώρες παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση στους πελάτες της.

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)


ABUS
PFAFFENHAIN
TECHNOMAX
FIAM
MAUER
ABUS Security Center
CDVI
TECHNOFIRE
CITADEL
CISA
SECUREMME
GOLDDOOR
WILKA
ISEO
JUWEL
CAS
LOGOLINE
MERONI
MOTTURA
PEDRET
POTENT
TEC.SID
WEFF
JIS
AGB
BKS
BRANO
CORBIN
eff-eff
FJP
DiSec
GEDASA
HPC
MAB